“Ik heb het coachingstraject echt als super waardevol en life-changing ervaren. Door de opdrachten en goede vragen die Iris stelde ben ik er echt achter gekomen wie ík ben, wat mijn drijfveren zijn en waar ik gelukkig van word. Dit heb ik allemaal meegenomen in mijn business idee en weet nu dat dit 100% bij mij past.

Ik kan echt iedereen dit traject aanraden want zonder Iris was dit niet gelukt. Iris is oprecht geïnteresseerd, eerlijk en haalt je waar nodig uit je comfort zone. Haar liefde en passie voor het ondernemen werkt daarnaast ook super aanstekelijk.”

Christel

“Het coachingsproces was echt een meerwaarde om te volgen. Waar het vast zat, heeft het het nodige losgemaakt, waardoor ik tot de nodige inzichten over mijzelf kwam en nieuwe ideeën en plannen opdeed.

Het contact met Iris was prettig. Ze gaf mij de nodige spiegels en vragen, die ik uiteindelijk kon gebruiken om te groeien. Iris is open over haar eigen leerproces en daardoor merkte ik dat zij mijn proces snapte. Ze paste zich hierbij aan het tempo, dat ik hanteerde.

Ik ben je dankbaar voor je hulp. Het heeft me echt iets gebracht. Dingen stromen nu veel meer. Niet alleen op werkgebied, maar ook op andere vlakken heeft het profijt.”

Justin

“Iris staat als persoon voor mij synoniem aan een go-getter, gepassioneerd, doen wat je zegt en zeg wat je doet, maar daarnaast ook zeer open-minded.

Ze is oprecht geïnteresseerd in je (levens)verhaal en het beste wat je van haar kunt krijgen is feedback op hoe het beter kan en mag, want ze staat voor de volle 100 procent achter je! Complimenten van haar zijn gemeend, dus als je ze krijgt: reken je meer dan rijk! 😉

Ja, Iris kan mij nog steeds triggeren om het beste van mijzelf te geven in alles dat ik doe. Dus kies je voor Iris, dan kies je voor kwaliteit. Ik zeg: Doen!

Tanja

“Voordat ik in het traject stapte twijfelde ik over wat ik moest doen en over wat ik leuk vond. Mijn ervaring met het traject is erg goed, het heeft mij geholpen naar waar ik naartoe wou gaan. Er is veel veranderd in mijn leven, maar nu voelt het goed. Ik doe nu wat ik leuk vindt en ik weet hoe ik om moet gaan als ik twijfels heb over bepaalde dingen. Ook mijn denkwijze is veranderd, ik kan nu meer rust vinden in bepaalde dingen wanneer ik keuzes moet maken. 

Als ik niet in het traject was gestapt dan wist ik nu nog steeds niet zeker wat ik moest gaan doen. Misschien deed ik dan nog steeds hetzelfde als toen maar was ik daardoor minder gelukkig geweest als nu. Ik zou dit traject aanraden aan alle mensen die nu op een punt staan dat hun leven gaat veranderen maar ze weten niet wat en hoe ze er mee moeten omgaan. Ik heb heel veel van jou/jouw coaching geleerd en ik heb er nu nog steeds profijt van.”

Sophia

“Ik volgde al jaren verschillende therapieën vanwege aanhoudende depressies, maar niks hielp genoeg. Tot mijn burn-out, nu zo’n 2 jaar geleden. Ik werd gedwongen om beter naar mezelf te kijken en te ontdekken welke patronen ik mijn hele leven had opgebouwd. Toen ik daarmee bezig was ontmoette ik Iris en kreeg ik de kans om mee te doen aan haar programma.

De video’s en de oefeningen uit het werkboek complementeerden elkaar. Iris is heel eerlijk, niet bang om te zeggen waar het op staat, stelt vragen die je echt aan het nadenken zetten en helpt je ondertussen om positiever naar jezelf te kijken.

Of je nou op zoek bent naar een stukje verdieping, het verbeteren van je zelfbeeld of vastgelopen bent in je leven. Ik zou Iris als coach en/of haar programma zeker aanraden!

En dat terwijl ik van te voren dacht: “Ik heb al zoveel coaching en therapie gehad, ik betwijfel of ik hier iets nieuws uit ga halen”. Gelukkig bleef ik daar niet bij. Juist omdat ik zoveel tijd heb besteed aan mijn zelfontwikkeling weet ik namelijk ook dat je elke keer weer tot nieuwe inzichten kan komen.”

Ilse-Marijn

“Iris is super enthousiast. Op de juiste momenten juicht ze je toe en op de juiste momenten zet ze ergens een punt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Echt een topcoach die dit met volle overtuiging doet.

Ze staat voor je klaar en bied een luisterend oor om zo iedereen naar zijn of haar te bereiken eigen doel begeleid.”

Brenda

“Toen ik zag dat ze een online cursus gaf raakte ik meteen enthousiast! “Dit is iets voor mij!”.

Door Iris heb ik een steuntje in de rug gekregen om meer voor mijzelf en mijn dromen te kiezen. “Waar wordt je echt gelukkig van, wat is je doel en wat heb je hiervoor nodig?”. Mede dankzij Iris ben ik mijn droom gaan waarmaken en niet naar mijn innerlijke criticus (deze moest ik uittekenen, helemaal geweldig om te doen) te luisteren.

Ik focus mij op het positieve en laat het negatieve achterwege. Iris is een hele fijne coach en helpt mensen graag. Ik voel me enorm vertrouwd bij haar wat de drempel lager maakt. En waarom moet er een drempel zijn?! Sinds wanneer is het fout om aan jezelf te werken en te groeien met behulp van Iris.”

Riwka

“Ik heb altijd het probleem gehad dat ik met veel dingen tegelijkertijd bezig was waardoor ik mijn focus en inzet niet volledig op een ding kon richten. Dit zorgde er vaak voor dat ik niet alles eruit kon halen wat ik wilde en met een onvoldaan gevoel eindigde. Deze teleurstelling werkte demotiverend en maakte mij ongelukkig. Iris hielp mij met het helder krijgen van mijn talenten, doelen en prioriteiten, waardoor ik doelgerichter te werk kon gaan en ook meer vooruitgang boekte.

Door Iris haar oneindige input van positiviteit raakte ik gemotiveerd en geïnspireerd. Iris is heel open en eerlijk over haar eigen strijd, valkuilen en onzekerheid. Ze deelt haar inzichten in haar eigen gedrag en dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelf ook ben gaan reflecteren op mijn gedachten en gedrag. Zij heeft mij geleerd dat het proces naar een doel net zo belangrijk is als het doel zelf en dat falen niet erg is.

Het is een coach die enorm betrokken is bij jouw proces en die er alles aan doet om je te helpen. Tot aan de dag van vandaag is Iris een grote inspiratiebron voor mij. Ik raad iedereen die niet precies weet wat zij op dit moment met hun leven of zichzelf aan moeten en mensen die moeite hebben met hun doelen te behalen dit programma erg aan.

Geluk begint altijd bij jezelf maar soms heb je iemand nodig die je helpt herinneren wat je hebt en wat je nog kan bereiken.”

Jeneh

“Ondanks dat ik Iris nog niet zo lang ken, ben ik heel blij dat zij mijn coach is! Ze is altijd enthousiast, oprecht geïnteresseerd en denkt met je mee.

Persoonlijk heb ik het meeste aan een coach die je positief motiveert, echt begrijpt waar je mee zit of tegenaan loopt en inziet wat je wil bereiken (met realistische doelen).

Ik heb dat volledige vertrouwen in Iris! Ik krijg er veel energie van om te werken aan een blijvende verandering. Samen kijken we wat het beste bij mij past en dat vind ik erg belangrijk.

Iris, you rock!”

Joy

“Ik ben hartstikke blij met Iris als coach. Iris is betrokken, vraagt regelmatig hoe het met mij gaat. Ze zoekt de vragen die ik heb aandachtig uit en dat zie je terug in de antwoorden.”

Kelly

“Iris is echt een topper! Ze is enthousiast, geïnteresseerd en motiveert je enorm. Door haar heb ik geleerd de positieve kant van een situatie te belichten, ook al denk je soms te hebben gefaald: juist dát zijn de momenten dat je het meest over jezelf leert. Die mindset heb ik nu echt overgenomen!

Iris neemt bovendien echt de tijd om je vragen te beantwoorden en zoekt vaak onderbouwing bij haar antwoorden in de vorm van artikelen. Ze denkt enorm met je mee en dat vind ik heel prettig: ga zo door Iris, ik ben super super blij met jou als coach!”

Debbie

“Iris is een betrokken en enthousiaste coach. Ze weet goed wat er allemaal speelt en geeft veel praktische tips. Daarnaast merk ik ècht dat ze aandacht voor mij heeft, doordat ze een luisterend oor is en altijd positief feedback geeft. Ik heb echt het gevoel dat we een enorme klik hebben. Iris helpt mij om de beste versie van mijzelf te worden!”

“Ik ben heel blij met Iris als coach! Ze helpt mij ontzettend goed en geen vraag is teveel of te moeilijk. Ik ben heel tevreden zoals het nu gaat”

“Ik vind de tips en uitleg die Iris geeft erg fijn. Wat ook erg fijn is, is dat Iris je zelf laat na denken waarom er een keer iets tegen zat of waarom het juist goed ging. Niks is falen, ik kan alleen maar leren! Ik ben erg tevreden over de coaching van Iris!”

“Iris is een hele fijne coach. Ze motiveert mij en laat mij dien dat ik trots op mezelf mag zijn. Maar ze blijft wel realistisch als ik teveel klaag, haha!”

“Ik ben zo blij met Iris! Ze is altijd zo onwijs positief en dat heb ik soms echt nodig. Ook als ik zelf vind dat iets niet zo goed is gegaan, weet zij toch de positieve kant van de situatie te belichten. Ze geeft uitgebreid antwoord op je vragen, wat ik altijd erg prettig vind. Bovendien is ze oprecht geïnteresseerd in je en denkt ze goed met je mee. Kortom, je bent een topper, Iris!!”

“Iris is een hele fijne begripvolle positieve en enthousiaste coach. Ik vind haar insteek erg fijn. Is nooit negatief en zal ook niet zeggen of je iets fout doet. Het is altijd gezellig als mijn coachdag er weer is. Ik kan altijd eerlijk tegen haar zijn en ze zal meedenken tot een oplossing of alternatief. Erg blij met iris! Na 2 coaches wil ik zeggen dat je vooral zo door moet gaan.”

“Iris is echt SUPER! Ja in grote letters zelfs 🙂 Een coach die helpt en ook echt betrokken is. En enorm motiverend :)”

Iris is een luisterend oor, geeft goede tips en weet altijd de juiste vragen te stellen. Voornamelijk door dat laatste kom ik erachter waar mijn aandachtspunten liggen, waarom ik überhaupt dit proces ben aangegaan én hoe ik verder kan. Door de juiste vragen moeten mijn hersens hard werken af en toe en komt er een hoop gevoel bij kijken, maar dit versterkt wel de intrinsieke motivatie. En die motivatie is juist waar ik naar op zoek ben en nog gigantisch kan groeien.”

Ik heb de sessie met Iris als zeer prettig ervaren. Iris stelt hele duidelijke vragen die je aan het denken zetten waardoor je bij het juiste antwoord komt. Ik was voor mijn opstart van mijn bedrijf mijn doelgroep verloren en door haar vraagstelling was deze weer helemaal helder.

Tevens heb ik mooie to do’s meegekregen die ik mag oppakken. Iris is een coach die stimuleert en motiveert en vooral zichzelf blijft bij de coaching. Dank je wel Iris!”

Anita

“Samen met Iris heb ik een fantastische oefening gedaan waarin ik mijn doelen scherper kreeg. Door een mooie visualisatie werd ik bewust wat belangrijk voor mij is en en waarom ik mijn doelen wil realiseren. Het gaf mij zoveel meer motivatie en focus.

Iris is een warm persoon, die zich goed kan inleven en echt naar je luistert. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Erg waardevolle samenwerking”

Claire

“Van te voren vond ik het een beetje spannend, omdat ik niet zo goed wist wat ik kon verwachten. Maar al snel werd ik door Iris op mijn gemak gesteld en hadden we een super fijn gesprek. Iris geeft zoveel energie af dat het ook gelijk oversloeg op mij.

Ik had wat tips en handreikingen nodig om mezelf weer op het juiste spoor te zetten en deze heb ik gekregen. Ik kon er gelijk mee aan de slag. Ik denk als ik dit niet had gedaan dan had ik nog langer met mezelf in de knoop gezeten.

Ondanks dat ik in het begin ook een beetje sceptisch was, heb ik er echt geen moment spijt van gehad en zou ik het iedereen adviseren. Je kunt laagdrempelig instappen en het zelf zo uitgebreid maken als je wilt. Dit zorgde bij mij ook voor deze stap. Ik vond het gesprek super fijn!”

Mandy

“Iris werkt heel erg professioneel en wil het beste voor de coachee naar boven halen! Ze is echt bereid om alles te geven en het beste bij je naar boven te halen.

Ik heb de coachingsessies als erg prettig ervaren en ben enorm dankbaar dat Iris mij daarin begeleid heeft! Ik kan weer door met de volgende stappen en door Iris kan ik er weer knallend tegenaan!!”

Orselle

Ik ken Iris al een lange tijd en vond het daarom best spannend om een coachsessie aan te vragen. Maar eenmaal in het gesprek voelde het super fijn en vroeg ze de juiste vragen om steeds verder tot de kern te komen.

Ik ben erg op zoek naar datgeen wat ik nou echt leuk vind om te doen en Iris heeft mij daar super fijn bij geholpen door mijn drijfveren af te gaan. Hierdoor kan ik verder met mijn zoektocht naar wat ik echt leuk vind op werkgebied. Dank je wel Iris!”

Ilse

“Toen ik kennis maakte met Iris, was de klik er gelijk. Ze is professioneel en erg aardig. Iris is heel open, spontaan en lief. Iris zorgt er ook voor dat ik positief mijn nieuwe week in ga, omdat zij mij dan advies geeft of simpelweg mijn verhaal aanhoort.

Ik zou Iris ZEKER aanraden aan anderen. Ik geloof dat Iris iedereen iets positiefs mee kan geven en echt iemand kan helpen. Iris is ontzettend gemotiveerd in haar werk en gaat er echt voor.

Het belangrijkste wat mensen over Iris moeten weten is dat ze een top vrouw is en dat je er echt iets aan hebt om met haar samen te werken of geholpen door haar te worden! Iris je bent een vrouw uit 1000e en je bent bijzonder.”

Kristen

Wat mij aansprak als coach was dat Iris snapt in wat voor proces je zit, omdat ze dit zelf ook heeft gedaan.

Wat ik erg fijn vind aan Iris is dat ze altijd snel reageert als je haar een bericht stuurt en open staat om bepaalde zaken te bespreken. Als ik ergens tegen aan loop, geeft ze me tips hoe ik bepaalde dingen anders kan aanpakken.

Ze is betrokken als coach en geeft je goede energie om door te gaan.”

Miranda

“Iris is een fijn iemand om mee te praten. Ze geeft niet snel haar mening en vraagt wat je wilt. Een luisterend oor of een terugkoppeling. 

Ik raad Iris aan voor elk persoon. Ze kan goed helpen op verschillende gebieden.

Iris is een topvrouw voor jong en oud!”

Nikita

“Iris is een ontzettend positieve en betrokken coach. Als coach is ze altijd positief en heeft een aanpak waarbij het glas altijd halfvol is. Ik werk erg prettig met Iris.

Tot slot siert het Iris ook dat ze haar coachees inzage geeft in haar eigen verhaal via Social Media. Ze laat hier niet alleen de mooie kant zien maar ook haar struggles.

Ik geloof er oprecht in dat Iris door haar theoretische kennis gecombineerd met haar eigen levensverhaal en praktijkervaringen iedereen kan helpen een betere versie van zichzelf te worden.”

Maikel

“Ik begon met veel verwachtingen en Iris heeft deze allemaal waar kunnen maken! Samen met mij heeft ze gekeken wat ik wil bereiken. Hierbij heeft zij haar nodige advies gegeven waardoor we tot een fijn plan zijn gekomen. Ze checkt regelmatig hoe het met mij gaat en ik kan met allerlei vragen bij haar terecht. 

Ook geeft zij toe dat het niet erg is om soms een “slechtere” dag te hebben maar coacht je daarna om weer de draad op te pakken. Iris is altijd positief en denkt goed met je mee.
Ik ben blij met haar als coach omdat zij mij echt verder helpt!”

Jara

“Ik ben heel tevreden over Iris. Ze stimuleert je op de goeie momenten en laat je vooral zelf nadenken en dat vind ik heel goed van haar, want dat is denk ik het belangrijkste. Ze is ook heel punctueel en reageert snel!

Ik hoop haar nog een poos als coach te mogen houden😁. Ik ben er blij mee!”

Greetje

“Ik heb van alles al geprobeerd maar het lukte maar niet. Totdat ik bij Iris terecht kwam. Iris is een leuke coach die met je meedenkt en altijd bereid is om te luisteren als het even niet lukt.

Ze is mijn stok achter de deur op momenten als het even niet lukt. Je kan altijd je verhaal kwijt bij haar. Het is een topper.

Jolanda

“Iris is echt super! Ze motiveert en stimuleert je om je doelen weer op te pakken. Ze merkte bij mij dat het even niet lukte, ze wilt dan écht helpen. Zo plande we een meeting in, en hebben we het erover gehad. Ze praat je weer moed in en zorgt ervoor dat je weer op het juiste pad komt.

Een coach die echt coacht om het coachen en iemand echt wilt helpen. Super, super fijn!”

Eline

“Ik ontdekte een paar maanden voor het programma dat ik te lang alleen gefocust was op mijn ontwikkel punten in plaats van mijn talent/zelfwaardering. Juist de zelfwaardering vormt samen met de ontwikkel punten de zelfkennis en het zelfvertrouwen.

Het eerste wat in mij naar boven komt is ‘durf te dromen’ en ‘stel doelen’. Dit heb ik nooit echt bewust en actief gedaan. Het is een eye-opener waar ik de rest van mijn leven op kan voortborduren.

Het contact dat we hebben gehad, heb ik als erg plezierig ervaren. Bij elke vraag kreeg ik snel een antwoord met een stukje positieve coaching. Dat vond ik erg prettig om snel en op die manier te ontvangen. Als ik het niet was aangegaan, was ik nog steeds zoekende hoe ik mijzelf het beste kon gaan ontdekken. Dit is een heerlijk hulpmiddel om op terug te vallen en in de toekomst aan te vullen, zodat ik de ware Lex leer kennen.

In mijn overtuiging moet je erg open staan voor je eigen ontwikkeling en jezelf kwetsbaar durven op te stellen. Ik ben dankbaar voor wat het mij heeft gebracht.

Iris coacht met veel positieve energie en met voorbeelden die ze zelf heeft meegemaakt. Ze neemt echt de tijd om de ander verder te helpen. Ga zo door Iris. Erg tof dat je jouw ‘droom’ gevonden hebt. Ik zie je stralen als je coacht.”

Lex

“Iris is een hele fijne en betrokken coach! Ze komt altijd met goede tips en vooral bemoedigende woorden als dat nodig is! Echt een topper!”

“Iris een top coach, heel eerlijk en houdt je de juiste spiegel voor. Motiveert je op het juiste moment en belicht de positieve kant van het proces!”

“Iris is een super fijne coach en geeft snel antwoord op alle vragen die ik heb. Daarnaast weet ze me altijd te motiveren als het even nodig is en dat is super fijn! Er zijn momenten geweest dat het even minder ging maar ook dan geeft ze advies zodat je weer door kan. Echt een topper!”

“Iris is een hele lieve, positieve en enthousiaste coach. Altijd kun je haar een berichtje sturen en door haar antwoord raak je eigenlijk altijd weer gemotiveerd. Door Iris ben ik mijn proces een stuk positiever gaan bekijken!”

“Ik ben tevreden! Iris laat je zelf ook zoeken naar wat jijzelf vindt en wat bij jou past. Dit vind ik enorm fijn! Daarnaast is Iris ook erg geïnteresseerd in jou als persoon. Dit maakt de coaching persoonlijker en juist ook gezellig.”

“Iris is echt een super goede coach. Ze zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft en stuurt aan op de juiste momenten om mijn doelen te bereiken. Waar ik soms van mijzelf het ultimatum verwacht is zij instaat om voor mij haalbare doelen te stellen.

Daarnaast is Iris echt heel erg enthousiast en is mijn coachingdag ook altijd een momentje van geluk. De positieve energie werkt echt aanstekelijk. Zo erg enthousiast dat naast mijn persoonlijke doelen, het trots maken van mijn coach een doel opzich is geworden! Wanneer het even wat minder gaat weet Iris de juiste vragen te stellen om je weer terug op de rails te krijgen. Ik ben super blij met haar!”