In december 2019 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op zijn kop kwam te staan en ik er eindelijk achter kwam wat mijn missie is.

Namelijk:
Toekomstige- en startende ondernemers inzicht geven in hun talent om hun volledige potentie uit hunzelf en onderneming te halen voor een gelukkiger leven. Elke dag doen wat je leuk vindt, goed kunt en je écht energie geeft maakt dat jouw onderneming en jij flowen zonder energielekken en onzekerheden.

Het besluit dat mijn leven veranderde…

Jarenlang werkte ik in loondienst. Tijdens deze periode kwam ik er achter dat dit overduidelijk niet was wat ik wilde. Alleen had ik geen idee waar ik goed in was en wat ik echt leuk vond om te doen. Dit was al jarenlang iets wat zich afspeelde in mijn leven, hiervoor had ik al meerdere gesprekken met een studieadviseur gehad. Uit deze gesprekken bleek dat ik wel op het goede pad zat.

Maar toch bleef het gevoel knagen…

Ergens voelde ik dat ik heel graag wilde ondernemen. Ik geniet namelijk enorm van vrijheid en afwisseling. Maar waarin zou ik dan willen ondernemen? En hoe zou ik daar een succesvol bedrijf van kunnen maken? Doordat ik het niet wist besloot ik toch om door te gaan waarmee ik bezig was: gefrustreerd mijn baan in loondienst aanhouden en mijzelf vertellen dat het allemaal wel meeviel.

“Genius is talent set on fire by courage”

Henry van Dyke

En toen kwam het moment dat ik huilend in de auto heen én terug naar mijn werk reed..

Maar ook buiten werk was ik lang niet meer de spontane en enthousiaste Iris die de mensen om mij heen kende. Het was duidelijk dat er iets moest veranderen. Ik kwam er zelf echt niet meer uit, dus ik besloot om hulp in te schakelen. Met behulp van een loopbaancoach kreeg ik inzichten in mijn krachten en kwaliteiten. Dit traject heeft voor mij wonderen verricht, mijn loopbaancoach zag namelijk precies waar ik goed in was. Ik ontdekte dat ook ik talenten en kwaliteiten heb.

Ik nam de sprong in het diepe…

Het traject met mijn loopbaancoach gaf mij zoveel kracht en vertrouwen dat ik besloot om te gaan ondernemen. Na een lange periode van ziek zijn durfde ik de sprong te wagen en startte ik mijn eigen bedrijf. Ik had in het begin totaal geen idee waar ik moest beginnen.

Na meerdere coachingstrajecten kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn volle kracht benut. Namelijk: ambitieuze vrouwen helpen om inzicht te krijgen in hun persoonlijke en unieke kwaliteiten en talenten, zodat zij hieromheen hun eigen business kunnen bouwen.

En het gave is, dat wat voor mij zo normaal leek blijkt voor andere zo ontzettend waardevol te zijn. Mijn unieke talent komt ook terug in verschillende persoonlijkheidstesten. In de afgelopen jaren heb ik mijn bedrijf om mijn talenten heen weten te bouwen. En daarbij heb ik alleen maar enorm veel tevreden klanten gehad.

Ik weet als ervaringsdeskundige hoe stuurloos en energiezuigend een baan en onderneming voelen waarin je échte talent onbenut blijft. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je niet helemaal helder wat jij goed kan en waar jouw échte potentie zit?

Dan geef ik je graag op een laagdrempelige en praktische manier inzicht in jouw talenten. Hierdoor ga je ondernemen vanuit een positieve energie, zekerheid en kracht. Tijdens mijn coaching is er geen ruimte voor eindeloos gepraat. Ik geef je praktische handvatten, zodat je echt in actie komt!

Als jij mij echt goed zou kennen dan:

Weet je dat het bij mij een kwestie van all or nothing is. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er 100% voor. Dit is een van mijn kwaliteiten maar ook echt wel een uitdaging.

Daarbij neem ik het leven en mijzelf niet al te serieus. Ik lach mezelf regelmatig uit en zeg ook weleens “Ezel!” als ik mijzelf twee of meerdere keren aan dezelfde steen stoot. Ik denk namelijk dat we met zijn allen het leven al veel te serieus nemen, dus laten we proberen om wat meer te lachen, veel plezier te hebben en het vooral niet zo serieus te nemen!

Als je mij echt goed zou kennen dan weet je dit:
✓ Ik ben echt gek op M&M’s. Het liefste mix ik de peanut en crunchy door elkaar heen. Echt ga dit proberen, het is namelijk echt heerlijk!;

✓ Inmiddels zit ik al meer dan 12 jaar op voetbal, in eerste instantie had ik hier helemaal niet zoveel zin in. Ik werd overgehaald door een vriendin en ik dacht van te voren: “ik doe wel een training mee en daarna stop ik wel..”. Mijn vriendin stopte al vrij snel en ik voetbal nog steeds drie keer in de week;

✓ Je kan mij ’s ochtends al dansend door de kamer heen zien gaan. n dan bedoel ik niet nadat ik een avondje ben gaan stappen (oké guilty! Ook dan..) maar ook 10 minuten na het opstaan. Door elke ochtend even te dansen begin ik de dag met positieve energie. Dat dansen varieert van een headbangen tot een twerk-sessie, maar soms lijk ik ook net een professionele ballerina (Haha, I wish!);

Nog even over dat dansen: Ik ben ooit een keer door mijn vriendinnen betrapt toen ik in mijn ondergoed stond te dansen en te zingen, zij hebben dit een tijdje geobserveerd en toen ik het in de gaten had, kregen wij alle drie de slappe lach;

✓ Ik lig het liefst urenlang achter elkaar in bad, totdat ik een gerimpelde huid heb net zoals een oud omaatje. Of ik wandel in de natuur, mijn favoriete plek om te wandelen is de Soesterduinen (waar ook de foto’s van mijn website zijn gemaakt). Daar kom ik echt tot rust;

✓ Ik kan niet knipogen en word hier regelmatig om uitgelachen (voornamelijk door mijzelf);

✓ De autoradio staat bij mij altijd op een even getal. Trouwens wat betreft de autoradio: die staat regelmatig iets te hard aan en het kan voorkomen dat jij mij zingend of al luchtgitaar spelend bij de stoplichten ziet wachten…

En nu pass ik de (voet)bal door naar jou…

Het leukste aan mijn werk vind ik de connectie met andere mensen aan gaan. Daarnaast ben ik ook nog eens mega nieuwsgierig aangelegd, dus ik sta te springen om je beter te leren kennen. Wie ben jij? Waar loop je tegen aan of wat houdt je nog tegen?

Ik zeg zelf vaak: “The biggest adventure you can take, is living the life of your dreams.” Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en het idee hebt dat ik je kan helpen, vul dan het formulier hieronder in. Ik wil je namelijk met alle liefde helpen tijdens deze grote en avontuurlijke ontdekkingsreis!

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we dan samen kijken of er een match tussen ons is. De match moet er namelijk vanuit beiden kanten zijn, om jouw volle potentie uit je te halen. Is die er niet? Dan verwijs ik je met alle liefde door naar iemand anders die je mogelijk beter kan helpen.

Ik reageer van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur op je bericht.