Kickstart your business!

2,5 maand intensieve begeleiding om jezelf en je business klaar te maken voor een kickstart. We gaan niet alleen de basis goed neer zetten, maar we gaan ook aan je mindset werken.

Herken jij dit?

R

Je hebt al verschillende tegenslagen in het leven gehad en wilt nu volledig jezelf zijn;

R

Je voelt dat er veel meer in jou en jouw bedrijf zit en dat 2021 nou echt jouw jaar mag gaan worden;

R

Je wilt een bedrijf opzetten dat volledig bij jou past, zonder jezelf daarin voorbij te rennen en alleen maar te blijven aanmodderen;

R

Je wilt van de overtuigingen afkomen die je niet verder helpen, zoals: “er zijn al zoveel anderen die doen wat ik wil en ik kan dat toch helemaal niet?”;

R

Je wilt je echt niet meer laten tegen houden door onzekerheid, want diep vanbinnen voel je dat je dit wilt en kunt;

R

Je die ene heldere droom/missie hebt en je er nu klaar voor bent om die droom werkelijkheid te gaan maken;

R

Je een financieel sterk bedrijf wilt neer zetten in plaats van er een extra hobby erbij te hebben;

R

Je wilt graag structuur, helderheid en focus aanbrengen, zodat je meteen een ijzersterk bedrijf neer kunt zetten.

“Niet de ondernemer met de meeste kennis wordt succesvol, maar de ondernemer met het meeste zelfvertrouwen!”

Maar droom jij van…

=

Eindelijk dat gene gaan doen wat je het allerliefste doet;

=

Heel helder hebben wat jij belangrijk vindt en hoe je dit implementeert in je business;

=

Een strategie die goed voor jou voelt, zodat je klanten aantrekt die bij jou passen;

=

Zonder problemen je podium te pakken en je dromen waarmaken;

=

Een ijzersterke mindset;

=

Een goede balans tussen werk én privé, zodat je ook nog voldoende tijd en energie hebt om leuke dingen te doen;

=

Dat jij je niet meer tegen laat houden door alle angsten en twijfels;

=

Jouw business runnen vanuit flow, vertrouwen en ontspanning.

 

Ben jij klaar voor blijvende verandering?

Tijdens het traject ontdek je wat jij echt diep van binnen wilt. We gaan samen kijken naar een strategie die bij jou en jouw business past. We gaan ervoor zorgen dat jij en je bedrijf sneller groeien en creëren een ijzersterke mindset, waardoor je volledig in je eigen kracht komt te staan.

Ook kijken wij samen hoe je jouw leven kunt leiden op een manier past. We gaan samen kijken welke keuzes jij mag gaan maken.

Het kickstart your business traject is echt iets voor jou, als je klaar bent voor blijvende verandering. Ik ben jouw persoonlijke cheerleader en krijg jou letterlijk en figuurlijk in beweging. Ben jij het zat om een nieuwe hobby erbij te hebben in plaats van een financieel sterk bedrijf? En heb jij behoefte aan helderheid, focus en structuur? Dan is dit traject op jouw lijf geschreven!

En het mooiste van alles: je gaat eindelijk jouw droomleven creëren. Zeg nou eerlijk: wie wil dat nou niet?

Praktische zaken:

In het kickstart your business programma word je 2,5 maand intensief door mij begeleid om jezelf en je business klaar te maken voor een kickstart. We gaan niet alleen de basis goed neer zetten, maar we gaan ook naar je mindset kijken.

Deze 2,5 maand heb je een direct lijntje met mij en leer ik je van alles over hoe je vol zelfvertrouwen jouw business kunt opzetten op een manier die bij jou past. Want wees eerlijk: hoe fijn is het als je klanten binnen kunt krijgen, zonder dat jij het gevoel hebt dat je steeds moet trekken en duwen om het voor elkaar te krijgen.

-Een gezamenlijke kick-off van 1,5 uur
-Vier 1-op-1 sessies van 45 minuten
-Een gezamelijke celebration call van 1,5 uur
– 3 online masterclasses / live Q&A’s van een uur
-Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep met like minded people (maximaal 10 andere enthousiastelingen)
-Je kunt onbeperkt je vragen stellen via de mail of in de Facebook groep.

De kosten ​zijn tot woensdag 27 januari 20:00 nog maar 597,- exclusief BTW! Na woensdag zal de prijs omhoog gaan en kost het traject 997,-

Door Iris heb ik een steuntje in de rug gekregen om meer voor mijzelf en mijn dromen te kiezen. “Waar wordt je echt gelukkig van, wat is je doel en wat heb je hiervoor nodig?”. Mede dankzij Iris ben ik mijn droom gaan waarmaken en niet naar mijn innerlijke criticus (deze moest ik uittekenen, helemaal geweldig om te doen) te luisteren.

Ik focus mij op het positieve en laat het negatieve achterwege. Iris is een hele fijne coach en helpt mensen graag. Ik voel me enorm vertrouwd bij haar wat de drempel lager maakt.”

Riwka

“Iris is heel eerlijk, niet bang om te zeggen waar het op staat, stelt vragen die je echt aan het nadenken zetten en helpt je ondertussen om positiever naar jezelf te kijken.

Of je nou op zoek bent naar een stukje verdieping, het verbeteren van je zelfbeeld of vastgelopen bent op een bepaald gebied in je leven. Ik zou Iris als coach en/of haar programma zeker aanraden!”

Ilse-Marijn

“Ik heb altijd het probleem gehad dat ik met veel dingen tegelijkertijd bezig was waardoor ik mijn focus en inzet niet volledig op een ding kon richten. Dit zorgde er vaak voor dat ik niet alles eruit kon halen wat ik wilde en met een onvoldaan gevoel eindigde. Deze teleurstelling werkte demotiverend en maakte mij ongelukkig. Iris hielp mij met het helder krijgen van mijn doelen en prioriteiten, waardoor ik doelgerichter te werk kon gaan en ook meer vooruitgang boekte.

Door Iris haar oneindige input van positiviteit raakte ik gemotiveerd en geïnspireerd. Iris is heel open en eerlijk over haar eigen strijd, valkuilen en onzekerheid. Ze deelt haar inzichten in haar eigen gedrag en dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelf ook ben gaan reflecteren op mijn gedachten en gedrag. Zij heeft mij geleerd dat het proces naar een doel net zo belangrijk is als het doel zelf en dat falen niet erg is.”

Jeneh

Over mij

Ik weet als geen ander hoe jij je voelt.. Vol goede moed besloot ik in 2019 om mijn baan in loondienst op te zeggen en te starten als ondernemer. Ik was zo enthousiast op dat moment, totdat ik vanuit mijn omgeving dingen hoorde zoals: “Zou je dat wel doen?”, “Je bent toch zo goed in je werk?” en “Hoe ga je dat financieel doen dan?”

Ondanks mijn omgeving gaf ik niet op, dit moest en zou een succes gaan worden! Maar goed, ik had geen idee wat ik aan het doen was.. Ik deed maar wat. Ik werkte zo hard, dat ik nog net geen burn-out kreeg. Terwijl ik zou het toch op mijn manier doen? Zonder mijzelf voorbij te lopen..

En klanten? Die kwamen ook niet. En zo ging ik opzoek naar een manier die wel werkte. Op een manier die volledig bij mij paste. Nu kan ik zeggen dat het een lange weg was, met vallen en opstaan. Ik heb hard aan mijn mindset gewerkt en daar pluk ik nog elke dag de vruchten van. Nu weet ik dat het niet gaat om hard werken, maar om slim werken. Mijn lievelings hashtag is daarom: #dontworkhardworksmart.

Ik geloof namelijk dat simpel + concreet resultaat gaat opleveren. Ik geloof dat ondernemen vanuit flow, ontspanning & zelfvertrouwen mogelijk is en dat je pas echt klanten aan gaat trekken als je gaat ondernemen op een manier die echt bij jou past!

Wil jij dat ook? Dat kan! Ik wil jou er met alle liefde bij helpen!

Liefs Iris

“BE YOURSELF because an original is worth more than a copy!”

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Voor startende ondernemers die nog geen idee hebben waar ze moeten beginnen met hun bedrijf. Het kan zijn dat je uberhaupt nog geen idee hebt wat je precies wilt, dan past het programma zeker bij jou. Het kan ook zijn dat je al wel een idee hebt, maar je nog teveel laat tegen houden door alle onzekerheid en twijfels.

Iets in me zegt dat ik mee moet doen, maar stiekem vind ik het enorm spannend waardoor ik nog geen besluit heb genomen.

Ik begrijp dat investeren enorm spannend kan zijn. Inmiddels heb ik zelf duizenden euro’s geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling en heel eerlijk: elke euro heb ik hoe dan ook terug verdiend! Bij een investering kijk ik zelf vooral naar wat het mij oplevert.

Een betere mindset, meer innerlijke rust, structuur, helderheid en focus zijn dingen die in mijn ogen onbetaalbaar zijn. En Ik zal heel eerlijk tegen je zijn: ik heb nog geen ontevreden klanten gehad en als je uiteindelijk ontevreden bent, dan krijg je gewoon al je geld terug!

Als je na 2 weken het gevoel hebt dit is toch niks voor mij, dan krijg je het hele bedrag gewoon terug. Hierbij verwacht ik wel dat je 100% inzet hebt getoond en probeert om er alles uit te halen

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan het Kickstart your business programma? Wat is de tijdsinvestering per week?

Dat ligt voor een grootdeel aan jezelf. In 2,5 maand heb je 4 coachsessies van 45 minuten die je samen met mij kunt inplannen. Verder zullen er ook nog twee calls van 1,5 uur zijn aan het begin en aan het eind van het traject. Deze calls kun je ook altijd terug kijken.

​Verder zullen er nog 3 masterclasses/Q&A’s van 1 uur zijn. Hierin gaan we nog dieper in op een onderwerp waar de groep tegen aan loopt.

Ook heb je in de 2,5 maand contact met mij. Je mag al jouw vragen stellen via de mail of in de besloten Facebook groep.

Verder ben je natuurlijk ook tijd ​aan jouw bedrijf kwijt. Hoeveel tijd je daarin stopt is natuurlijk helemaal aan jezelf en of je dat nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, dat is volledig aan jou!

Ik heb al eens een online programma gevolgd en ben bang dat dit dubbelop is.

Wat goed dat je al zo bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Dit is alleen geen online programma, dit is meer een 1 op 1 coachingstraject. Je hebt een direct lijntje met mij en kunt al je vragen aan mij stellen.

Het nadeel van veel online programma’s is dat je veel kennis op doet, maar het nog niet toepast in je eigen leven/business. Doordat de ​communicatie tussen ons zo vaak plaats vindt weet ik zeker dat je ook echt een manier gaat vinden om het voor jezelf toe te passen. 

Verder mag je natuurlijk al je vragen aan mij stellen in de ​besloten Facebook groep, via de mail, tijdens de masterclasses/Q&A’s en tijdens de coachsessies. 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen (597,-) of in 3 termijnen van 219,-.

Kan ik het Kickstart your business programma ook later volgen?

Heel eerlijk, ik heb geen idee! Dit is sowieso de laatste keer dat ik het op deze manier aanbied. Op dit moment zit er veel 1-op-1 coaching bij. Ik verwacht dat dit in de toekomst veel minder zal zijn en dat er dan iets van een online programma bij komt. Dat zit er nu niet bij, omdat ik volledig in wil spelen op wat jij nodig hebt!

Wat gebeurt er in de besloten Facebook groep?

In de besloten Facebook groep plaats ik regelmatig een video met extra tips/inzichten voor meer motivatie. Zo besluiten we aan het begin van de week waar jij je op mag focussen en vieren we aan het einde van de week wat je voor elkaar hebt gekregen.

Ook mag je in de Facebook groep al je vragen stellen. Ook omring jij je hier met like minded people. Dit heeft mij als startende ondernemer enorm verder geholpen. Het is fijn om met andere mensen te sparren die in dezelfde situatie zitten. Ook kun je je omhoog trekken aan anderen die in de groep zitten en ​zie je dat je niet de enige bent die struggelt met sommige dingen!