Kickass happiness sessie

Eenmalige 1-op-1 coachsessie van 60 minuten, waarin jij jouw meest waardevolle talent ontdekt. Daarnaast krijg je ook heldere en concrete tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt gaan om jouw eigen onderneming op te zetten. Na dit gesprek kom jij letterlijk en figuurlijk in beweging en weet jij wat je te doen hebt in jouw business.

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

=
Je bent al een tijd aan het twijfelen of ondernemen wel voor jou is weggelegd.
=
Je hebt geen idee welke stappen je nu zou kunnen zetten als beginnend ondernemer.
=
Je mist helderheid, focus en structuur. Voor je gevoel ben je vooral met losse flodders aan het schieten.
=
Je laat je teveel tegenhouden door je omgeving. Zij zijn niet echt fan van jouw dromen als ondernemer en je voelt weinig support.
=
Je bent helemaal klaar met je huidige baan, maar weet niet waar je wel energie van krijgt en waar jouw talenten liggen.
=
Je durft niet je eigen onderneming te starten.
=
Je wilt je niet meer tegen laten houden door onzekerheid, want diep vanbinnen voel je dat je dit wilt en kunt.
=
Je bent op zoek naar vrijheid in je baan en in je hoofd, maar kan dit maar niet vinden.

“Your purpose in life is to find your purpose and give your whole heart and soul to it.”

Buddha

Ben jij opzoek naar..

=

Structuur, helderheid en focus, zodat je nu echt in actie komt.

=

Weten waarin je een bedrijf kunt opzetten dat volledig bij jou past, zonder dat je daarin jezelf voorbij rent.

=

Weer in de actiestand komen om jouw heldere droom en missie werkelijkheid te maken.

=

Eindelijk gaan doen wat je het allerliefste doet of wat je al een tijd aan het uitstellen bent.

=

Zonder problemen je podium pakken en zichtbaar durven zijn.

=

Dat jij je niet meer laat tegenhouden door alle angsten, twijfels en stemmetjes in je hoofd.

=

Een goede balans tussen werk en privé, zodat je ook nog voldoende tijd en energie hebt om leuke dingen te doen.

=

Dat je jouw business opzet vanuit kracht en vertrouwen.

Na dit eenmalige gesprek heb jij:

Heel helder waar jouw unieke talent ligt. Samen kijken we naar waar je nu staat, waar je naartoe wilt en welke stappen jij nu in jouw business mag zetten. Deze coachsessie zorgt voor enorm veel structuur en helderheid. Hierdoor zorg jij ervoor  dat je nu echt in actie komt en jouw bedrijf sneller laat groeien.

Na de sessie laat jij je niet meer tegenhouden door anderen of door de stemmetjes in je hoofd. Je komt volledig in je eigen kracht en gaat grenzen verleggen, om zo jouw droombusiness te creëren!

Praktische zaken:
De kickass happiness sessie is een online 1-op-1 coachsessie van een uur. Samen kijken we wanneer we de sessie plannen. Tijdens deze sessie krijg je een talent reading en gaan we kijken naar welke stappen jij in je business mag gaan zetten. Samen zorgen we voor meer helderheid en focus, zodat je nu echt in actie komt in plaats van gaat uitstellen.

De investering voor deze eenmalige coachsessie is €149,- euro exclusief BTW.

Think, Believe, Dream and Dare!

Walt Disney

Hi, Ik ben Iris!

Jarenlang durfde ik geen keuzes te maken, ik wist niet goed wat mijn talent was en wat ik leuk vond. Totdat ik bij mijn loopbaancoach terecht kwam. Door mijn loopbaancoach ontdekte ik dat het ook anders kon. Dit traject was een zoektocht naar mijzelf wat ik iedereen gun.

Op dat moment veranderde mijn hele leven, ik begon te werken vanuit mijn talent en kracht en ik werd ook weer mijn vrolijke, enthousiaste en energieke zelf. Voordat ik het wist was ik weer echt gelukkig. Daarna volgde ik een opleiding tot lifecoach en besloot ik al snel om voor mijzelf te beginnen. Ook dat ging helaas niet zonder slag of stoot.

Al snel investeerde ik in coachingstrajecten en leerde ik van de grootste ondernemers hoe je een echt succesvol bedrijf moet bouwen. Doordat ik nu weet wat ik moet doen en waar mijn talenten liggen werk ik met veel meer plezier dan ooit. Ook merk ik dat ik nu precies weet welke richting ik op ga en wat ik te doen heb.

Ik geloof dat jouw unieke talent + een praktisch, simpel en doelgericht plan voor jouw gewenste resultaat gaat zorgen. Ondernemen vanuit jouw kracht zorgt ervoor dat je jouw volledige potentie gaat benutten wat zorgt dat je gelukkiger dan ooit wordt in je werk en daarmee je leven. Elke dag iets doen wat je leuk vindt, goed kunt en energie geeft maakt dat jouw onderneming en jij flowen zonder energielekken en onzekerheden.

Wat anderen over mij zeggen:

“Iris stelt hele duidelijke vragen die je aan het denken zetten waardoor je bij het juiste antwoord komt. Ik was voor mijn opstart van mijn bedrijf mijn doelgroep verloren en door haar vraagstelling was deze weer helemaal helder.

Tevens heb ik mooie to do’s meegekregen die ik mag oppakken. Iris is een coach die stimuleert en motiveert en vooral zichzelf blijft bij de coaching. Dank je wel Iris!”

Anita

“Van te voren vond ik het een beetje spannend, omdat ik niet zo goed wist wat ik kon verwachten. Maar al snel werd ik door Iris op mijn gemak gesteld en hadden we een super fijn gesprek. Iris geeft zoveel energie af dat het ook gelijk oversloeg op mij.

Ik had wat tips en handreikingen nodig om mezelf weer op het juiste spoor te zetten en deze heb ik gekregen. Ik kon er gelijk mee aan de slag. Ik denk als ik dit niet had gedaan dan had ik nog langer met mezelf in de knoop gezeten.

Ondanks dat ik in het begin ook een beetje sceptisch was, heb ik er echt geen moment spijt van gehad en zou ik het iedereen adviseren. Je kunt laagdrempelig instappen en het zelf zo uitgebreid maken als je wilt. Dit zorgde bij mij ook voor deze stap. Ik vond het gesprek super fijn!”

Mandy

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Nu! Als je ervoor kiest om meteen een sessie in te plannen maken we direct een afspraak.

Voor wie is een kickass happiness sessie?

Voor ambitieuze vrouwen die twijfelen of het ondernemerschap voor hen is weggelegd. Als je nog niet goed weet waar jouw unieke talenten liggen of met wat meer kracht en vertrouwen zou willen ondernemen. Als je je op deze pagina voelt aangesproken, dan is deze sessie zeker wat voor jou!

Hoelang duurt een kickass happiness sessie?

Een kickass happiness sessie is een online sessie van 60 minuten. Ik geef je praktische en haalbare tips en tricks geef die je in je dagelijks leven meteen kan toepassen.

Mocht je meer behoefte hebben aan een uitgebreider traject kijk dan bij mijn design your dream traject!

Wat kost een kickass happiness sessie?

€149,- exclusief 21% BTW.

Ik heb twijfels of dit bij mij past?

Als je twijfels hebt, dan kun je contact met mij opnemen via onderstaand contactformulier en dan bespreken we samen of het slim is om een coachsessie in te plannen. Dit is niet om een sessie aan je te verkopen, maar meer om te kijken of wij samen een match zijn.