(H)NLP Practitioner

Ontdek in 15 dagen hoe je afscheid kunt nemen van jouw innerlijke saboteur, beperkende overtuigingen & chronische twijfels.

Leer het geheim van jouw brein en ontdek hoe jij jouw obstakels kunt overwinnen, zodat jij een magneet wordt voor al jouw dromen, doelen en diepste verlangens.

Want het is nu écht tijd om alles uit je leven te halen en je volledige potentie te benutten!

Voor de HNLP practitioner was ik erg onzeker en wist ik niet zo goed wat ik wel wilde en wie ik nou echt ben. Ik wist niet goed wat mijn grenzen waren en ik durfde deze niet aan te geven.

De HNLP Practitioner heeft mij enorm veel gebracht: vooral meer zelfverzekerdheid, in mijn kracht staan, grenzen aangeven en ook echt weten wat ik wil! Ik voel mijn eigen kracht weer en sta weer levendig in de wereld. Ik ga nu echt voor wat ik wil en waar ik voor sta en de mening van anderen kunnen mij nu nog weinig interesseren. Ik zou de opleiding aan iedereen aanraden!”

Nicole van Loon, Start & Groei Coaching

Mijn situatie voor de HNLP practitioner was dat ik onzeker was in wat ik wilde en ik durfde ook niet echt beslissingen te maken. Ook vond ik het heel interessant om menselijk gedrag te bestuderen en met psychologie te werken. Daar wilde ik meer van weten! Voor de opleiding ervoer ik geen vertrouwen in mijzelf, dat heb ik hier gelukkig wel gevonden!

Deze opleiding heeft me echt heel veel opgeleverd: vertrouwen in mezelf, weten dat de beslissingen die ik maak goed zijn, ik ben niet meer bang om te falen, ik weet wat ik wil en ik ben heel anders gaan kijken naar mensen. Ik zou de opleiding zeker aanraden aan iedereen die interesse heeft in psychologie, het menselijk brein, maar ook als je tegen dingen aan loopt, dan kan deze opleiding heel fijn zijn!”

Amira de Jong, Another Frequency

Vraag hieronder jouw vrijblijvende matchcall aan!

1 + 15 =