Maak kans op een gratis groeigesprek!

Wil jij jezelf volledig kennen en je talenten inzetten, zodat het ondernemen je moeiteloos afgaat? Waardoor je snel weer op je huidige (of oude) salaris zit (het liefst zelfs meer) maar vooral plezier hebt in je werk. Zodat je gaat ondernemen vanuit kracht, zekerheid en flow?

Meld je dan nu aan voor een gratis groeigesprek. Op de 12e en de 28e van de maand selecteer ik hiervoor één iemand, die voelt dat dit de tijd is!

Het enige dat jij hoeft te doen is de vragenlijst hieronder in te vullen. Zodra je geselecteerd bent voor het groeigesprek neem ik persoonlijk contact met je op om de call in te plannen.

Tijdens deze online call bespreken wij waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor moet doen. In dit gesprek geef ik jou doelgerichte en concrete tips. Na dit gesprek kom je ook echt in actie, want je hebt concrete stappen waar je vol enthousiasme mee aan de slag kunt gaan.

Bij een online kopje koffie drinken, stelde Iris meer concrete vragen om helderheid te scheppen. Van te voren dacht ik dat het misschien ongemakkelijk zou zijn omdat we elkaar natuurlijk niet kennen, dit was helemaal niet zo.

Vooral de bevestiging die ik voelde na ons gesprek zorgde ervoor dat ik wist dat ik op de goede weg zit.

Kirsten