Design Your Dream!

Het traject om als startende ondernemer je echte kwaliteiten te zien, om dat vervolgens te gieten in een mega toffe en winstgevende business. Zodat je vanuit kracht, zekerheid en vertrouwen gaat ondernemen. Samen gaan we kijken waar jij ongelofelijk goed in bent of kunt worden. We gaan kijken wat echt bij jou past en hoe je hier een succes van kunt maken!

Merk jij dat jouw huidige baan niet meer bij je past en heb je een stiekeme droom om te beginnen als zelfstandig ondernemer?

Maar heb je nu het gevoel dat…

N

Je geen idee hebt wat je unieke talenten en kwaliteiten zijn, waardoor je ook niet goed weet wat voor bedrijf je moet starten. Je vertelt jezelf dat het voor jou niet mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Je hebt niet één duidelijk talent volgens jezelf (spoiler alert: dat is bullshit);

N

Er al veel anderen zijn die doen wat jij wilt doen, dus je geen idee hebt hoe jij onderscheidend gaat zijn;

N

Je wel wat ideeën hebt, maar geen idee hebt hoe je hier een winstgevende onderneming van kan maken. Je bent wel enorm gemotiveerd, maar je weet niet hoe je het precies moet aanpakken;

N

Ondernemen zwaar en moeilijk is, waardoor je het eigenlijk niet goed durft. Terwijl je heel diep van binnen weet dat dit is wat je wilt. Je verlangt ontzettend naar meer vrijheid.

N

Je nu maar wat aan het doen bent, je hebt namelijk geen idee waar je moet beginnen als startende ondernemer. Je mist helderheid, focus en een concreet plan;

N

Je er nu eigenlijk wel klaar voor bent om je eigen dromen waar te maken, om je niet meer tegen te laten houden door angst en onzekerheden.

N

Je volgt al wat ondernemers op Instagram en je krijgt er nu al de zenuwen van als je je bedenkt dat jij ook zichtbaar moet zijn op Instagram

Van weinig zekerheid, energie en een ontbrekend concreet plan, naar een ijzersterke fundering met zekerheid, kracht en zelfvertrouwen als basis.

Hoe zou het voor jou zijn als je weer volledig gelukkig in je werk bent en daardoor ook in je leven? Wat zou het met je doen als je jezelf volledig kent en weet welke talenten je hebt?

Welk gevoel zou het jou geven als ondernemen je gemakkelijk en moeiteloos afgaat? Als je fulltime kunt werken en rondkomen in je eigen onderneming? Hoe fijn zou het zijn als je met veel energie en balans kunt ondernemen en eindelijk veel afwisseling in je werk ervaart.

Hoeveel kracht zou het jou geven als je je eigen keuzes kunt maken en nu het totaal tegenovergestelde kan ervaren van je huidige baan, waarin je het gevoel hebt dat je geleefd wordt?

Het is nu echt tijd!

Je weet zelf ook wel dat het zo niet meer langer kan en dat je stappen moet gaan zetten om niet mentaal eraan onderdoor te gaan. Je weet dat je nu geblokkeerd wordt door jouw eigen onzekerheden en angsten.

Grote kans dat je hier niet nog maar een paar weken mee rondloopt. Je hebt dit gevoel al maanden. Je bent voorbij de fase waarin je jezelf nog vertelt dat het waarschijnlijk wel weer overgaat of dat er vanzelf iets op je pad komt.

Je weet dat je dit zelf moet regelen.

Die stomme angsten zitten je alleen in de weg…

Maar vraag jezelf eens af hoe het zou zijn als je nu eindelijk gaat doen waar je echt van droomt. Dat je een duidelijke focus hebt, een doel en stappenplan en weet wat je moet doen om een goede onderneming op te zetten.

Hoe zou het voor jou zijn als ondernemen makkelijk en moeiteloos kan gaan en dat je eindelijk weer gelukkig gaat worden in je werk? Dat je met enorm veel energie aan de slag gaat en een sparringpartner hebt die met je meekijkt.

Dat je zonder angsten en onzekerheden zichtbaar bent met je onderneming, omdat je weet dat je het in je hebt en niet meer luistert naar dat kritische stemmetje of de mensen om je heen. En dat jij jezelf niet meer vergelijkt met anderen maar dat je zonder angst en twijfels in het ondernemerschap durft te springen? Omdat je diep van binnen weet weet dat je voldoende talent en kennis hebt om een onderneming te starten.

“Every morning you have two choices: continue to sleep with your dreams, or wake up and chase them… ”

Carmelo Anthony

Been there, done that..

Jarenlang durfde ik geen keuzes te maken, ik wist niet goed wat mijn talent was en wat ik leuk vond. Totdat ik bij mijn loopbaancoach terecht kwam. Door mijn loopbaancoach ontdekte ik dat het ook anders kon. Dit traject was een zoektocht naar mijzelf wat ik iedereen gun.

Op dat moment veranderde mijn hele leven, ik begon te werken vanuit mijn talent en kracht en ik werd ook weer mijn vrolijke, enthousiaste en energieke zelf. Voordat ik het wist was ik weer echt gelukkig. Daarna volgde ik een opleiding tot lifecoach en besloot ik al snel om voor mijzelf te beginnen. Ook dat ging helaas niet zonder slag of stoot.

Al snel investeerde ik in coachingstrajecten en leerde ik van de grootste ondernemers hoe je een echt succesvol bedrijf moet bouwen. Doordat ik nu weet wat ik moet doen en waar mijn talenten liggen werk ik met veel meer plezier dan ooit. Ook merk ik dat ik nu precies weet welke richting ik op ga en wat ik te doen heb.

Ik geloof dat jouw unieke talent + een praktisch, simpel en doelgericht plan voor jouw gewenste resultaat gaat zorgen. Ondernemen vanuit jouw kracht zorgt ervoor dat je jouw volledige potentie gaat benutten wat zorgt dat je gelukkiger dan ooit wordt in je werk en daarmee je leven. Elke dag iets doen wat je leuk vindt, goed kunt en energie geeft maakt dat jouw onderneming en jij flowen zonder energielekken en onzekerheden.

Ben jij er klaar voor om een waanzinnige transformatie door te maken en daarmee een enorme shift in je leven te ervaren?

Doe dan mee aan het Design Your Dream traject.

In dit traject krijg jij inzichten in al jouw unieke talenten en kwaliteiten. Door dit helder in kaart te brengen gaan we erachter komen hoe jij een ander echt kunt helpen. We gaan jouw volle potentie benutten en vanuit daar jouw business opzetten op een manier die volledig bij jou past en van waaruit je moeiteloos klanten kunt aantrekken.

Dit is wat het praktisch inhoudt:
⭐ Een gezamenlijke kick-off call van 1 uur t.w.v. €197,-
⭐ 8 online 1-op-1 coach sessies t.w.v. €1200,-
⭐ 5 maanden toegang om onbeperkt vragen te stellen via de mail t.w.v. €597,-
⭐️ Onbeperkt toegang tot de Design Your Dream modules t.w.v €1497,-

Totale waarde: 3491 euro!!!

Als je nu instapt dan krijg je dit nu állemaal voor slechts 2.500 (exl. btw). Je kunt in 5 termijnen betalen zonder extra kosten!

Je kunt nu twee dingen doen:

1. Je blijft jezelf vertellen dat je eigenlijk niet mag klagen en blijft jezelf door deze situatie heenslepen. Je blijft in je comfortzone en daarmee wacht je indirect tot het nog erger wordt. Totdat de bom barst en je op een gegeven moment echt iets moet veranderen, omdat het zo niet langer kan (Been there, done that! Wat mij betreft geen aanrader..)

2. Je komt in actie en stelt jezelf een paar kritische vragen. Wat heeft deze situatie je al gekost aan frustratie? Dat jij jezelf met veel moeite naar je werk sleept ’s ochtends? Weinig energie? Geen zin meer in leuke dingen doen? Maar ook: Wat gaat het je nog kosten, als je zo door blijft gaan?

We weten allemaal dat het leven niet eindeloos is, dus stel je zal straks terug kijken op je leven: heb je dan alles uit het leven gehaald? Als de antwoorden op deze vragen je niet blij maken, dan is het tijd voor verandering. En die keuze kun je elk moment maken. Maar het juiste moment om deze keuze te maken is NU.

Of ga je het niet doen? En heb jij straks als je op je sterfbed ligt, net zoals de meeste mensen spijt. Spijt dat je niet de moed hebt gehad om trouw te leven aan jezelf. Spijt dat jij je continu hebt aangepast aan anderen en spijt dat jij niet al je dromen hebt waar gemaakt?

Benieuwd hoe de online omgeving eruit ziet?

Go for it now. The future is promised to no one!

Wayne W. Dyer

Na het Design Your Dream traject heb jij:

 1. Helder waar jouw unieke talenten en kwaliteiten liggen, waaromheen jij je business kunt gaan bouwen.
 2. Een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.
 3. De basis van jouw bedrijf neergezet, op een manier die volledig bij jou past.
 4. Een knetter sterke mindset ontwikkeld, waardoor jij je niet meer laat tegenhouden door angsten en twijfels.
  5. Een gevoel van vrijheid en kracht, omdat je nu wel je volledige potentie (gaat) benut(ten).
  6. Geloof in jezelf en dat ondernemen óók voor jou is weggelegd.

  7. Flow in je bedrijf en een voldaan gevoel
  8. Helder welk product aanbod er bij jou past en ben jij bereid om prijzen te vragen, waarvan je nu nog niet eens voor je ziet dat het echt mogelijk is!

De investering voor het Design Your Dream traject is nu nog maar 2500,- exclusief BTW. Je mag het in vijf termijnen van €500,- exclusief BTW betalen. De BTW is aftrekbaar voor ondernemers en krijg je dus terug.

Wat anderen zeggen over mijn coaching:

“Ik heb het Design Your Dream traject echt als super waardevol en life-changing ervaren. Door de opdrachten en goede vragen die Iris stelde ben ik er echt achter gekomen wie ík ben, wat mijn drijfveren zijn en waar ik gelukkig van word. Dit heb ik allemaal meegenomen in mijn business idee en weet nu dat dit 100% bij mij past.

Ik kan echt iedereen dit traject aanraden want zonder Iris was dit niet gelukt. Iris is oprecht geïnteresseerd, eerlijk en haalt je waar nodig uit je comfort zone. Haar liefde en passie voor het ondernemen werkt daarnaast ook super aanstekelijk.”

Christel

“De video’s en de oefeningen uit het werkboek complementeerden elkaar. Iris is heel eerlijk, niet bang om te zeggen waar het op staat, stelt vragen die je echt aan het nadenken zetten en helpt je ondertussen om positiever naar jezelf te kijken. Of je nou op zoek bent naar een stukje verdieping, het verbeteren van je zelfbeeld of vastgelopen bent op een bepaald gebied in je leven. Ik zou Iris als coach en/of haar programma zeker aanraden!”

Ilse-Marijn

“Iris staat als persoon voor mij synoniem aan een go-getter, gepassioneerd, doen wat je zegt en zeg wat je doet, maar daarnaast ook zeer open-minded.

Ze is oprecht geïnteresseerd in je (levens)verhaal en het beste wat je van haar kunt krijgen is feedback op hoe het beter kan en mag, want ze staat voor de volle 100 procent achter je! Complimenten van haar zijn gemeend, dus als je ze krijgt: reken je meer dan rijk! 

Ja, Iris kan mij nog steeds triggeren om het beste van mijzelf te geven in alles dat ik doe. Dus kies je voor Iris, dan kies je voor kwaliteit. Ik zeg: Doen!”

Tanja

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Design Your Dream traject precies?

Het traject is voor vrouwen die heel graag willen starten met ondernemen of die net begonnen zijn met ondernemen. Het kan zijn dat je al heel goed weet wat je met je bedrijf wilt, maar nog geen idee hebt hoe je daar een succes van kunt maken. Het kan ook zijn dat er nog helemaal geen idee is. Wat je situatie ook is, dit traject gaat jou erbij helpen!

Je hoeft het nog niet helemaal te weten en je hoeft ook zeker nog niet alles op orde te hebben, dat gaan we tijdens het traject doen.

Wil je meer (financiele en mentale) vrijheid? Meer flow, plezier, voldoening en energie? Wil jij jouw dromen nu echt waar maken? Dan past dit traject helemaal bij jou!

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan het Design Your Dream traject? Wat is de tijdsinvestering per week?

Dit is helemaal afhankelijk van jezelf. Wekelijks krijg je toegang tot een nieuwe module met praktische lessen en opdrachten. Je bent daar ongeveer 30-60 minuten mee bezig. Daarnaast is het ook belangrijk dat je deze kennis gaat implementeren, reken daarvoor ongeveer een paar uur per week voor. Hoe meer tijd je hebt, hoe sneller je vooruit gaat. Er zitten nog wat extra weken bij, waarin je geen nieuwe modules ontvangt, daardoor heb je genoeg tijd en ruimte om het te implementeren.

Verder is het niet essentieel om alle modules binnen het traject volledig af te ronden. Je behoudt namelijk onbeperkt toegang tot de academy. Zo kun je altijd op een later moment de modules erbij pakken.

De coachsessies plannen we samen, zo kun je altijd aan de slag wanneer het jou uitkomt! Ik heb veel klanten die naast dit traject nog in loondienst werken, dat kan gewoon!

Ik heb al zoveel geprobeerd, kan dit traject mij dan wel verder helpen?

Super goed dat je al coaching of een online programma of iets anders gevolgd hebt. Elk programma zal altijd wat overlap hebben, maar de vraag is of dit het resultaat heeft opgeleverd wat je graag wilt?

Dit traject is anders dan alle anderen online programma’s, hier zit veel begeleiding. Je hebt een direct lijntje met mij en je kunt al je vragen aan mij stellen. Ik kijk met je mee naar de uitvoering van de opdrachten. Zo kun je mij om feedback vragen over je doelgroep, positionering, website en noem het maar op! Op deze manier heb je de zekerheid dat er iemand met ervaring meekijkt.

Anderen klanten van mij hebben ook al veel coaching gehad, zij waren erg enthousiast! Juist omdat dit ze net weer een stapje verder helpt. Ook vonden zij de persoonlijke support erg fijn! Hierdoor hebben zij hele grote stappen gezet.

Waarom zou ik bij jou in een traject stappen? Er zijn zoveel business coaches tegenwoordig?

Dat klopt! Er zijn heel veel business coaches, maar als je met mij een klik voelt of denkt dat ik jou verder kan helpen, dan zegt dit al genoeg. Als je wilt kunnen we ook even kort bellen om kennis te maken!

Verder sta ik als business coach geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Ze zijn er om jou als coachee de zekerheid te geven van een professionele en kwalitatieve coach. Doordat ik meerdere goede opleidingen heb gevolgd, kan ik aantonen dat ik voldoende kennis heb en werkelijk kwaliteit lever in mijn coaching.

Zo gebruik ik in mijn coaching onder andere NLP-tools en andere tools die ik geleerd heb tijdens mijn lifecoach opleiding. Ik geloof dat business coaching en life coaching onlosmakelijk met elkaar verbonden is!

Zo heeft niet de ondernemer met de meeste kennis de grootste kans om een succesvolle business op te zetten, maar de ondernemer met het meeste zelfvertrouwen en laat ik jou daar nou geweldig bij kunnen helpen!

Wanneer starten we met het Design Your Dream traject?

Je kunt starten wanneer jij wilt! Wees je alleen bewust dat we vaak zeggen oh dat komt nog wel, als je voelt dat dit is wat je nu moet gaan doen go for it!

Het juiste moment komt nooit en daardoor is het juiste moment juist nu! Want hoelang ga je je dromen en doelen nog uitstellen?

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen (2500,-) of in 5 termijnen van 500,-.

Kan ik het Design Your Dream traject ook later volgen?

Heel eerlijk, ik heb geen idee! Dit is de eerste keer dat ik dit traject op deze manier aanbied. Ik weet dus ook niet of ik dat hierna nog een keer ga doen. Op dit moment zitten er bijvoorbeeld 1-op-1 sessies bij en is de prijs nog laag. Dus ik kan je niet garanderen dat de opzet en prijs precies hetzelfde blijven. Het kan maar zo zijn dat ik de volgende ronde de prijzen verhoog. De vraag aan jou is vooral: waar wacht je nog op?

Wat leer ik in de online modules?

In de online modules neem ik je mee in alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van een succesvol (online) bedrijf. Onderwerpen die o.a. voorbij komen:
Jij als ondernemer

Jouw droom business
Jouw unieke talenten
Ideale klant
Strategisch productaanbod
Online marketing
Sales
Focus, planning & actie
Financiën

En nog veel meer. Ik weet dat het behoorlijk veel is, 
maar je krijgt onbeperkt toegang tot de academy. Dus mocht je niet alles bekeken hebben tijdens het 5 maanden traject, dan kun je het altijd nog rustig terug kijken.

Ik ben eigenlijk heel enthousiast, maar vind de investering zo spannend.

Dat begrijp ik ontzettend goed. Ik weet nog heel goed hoe spannend ik de investering in mijn eerste business traject vond. Maar wat ben ik blij dat ik destijds die investering maakte, want anders had ik nu niet het droombedrijf wat ik nu heb.

Ik zou je willen vragen om eens stil te staan bij waar je graag naar toe wil in je leven en met je business. En wat je tot nu toe al geprobeerd hebt om hier te komen? Veel ondernemers proberen heel veel zelf en komen in een soort van vicieuze cirkel van teleurstellingen terecht. Hoe fijn zou het zijn als je die cirkel kan doorbreken?


Het is echt niet erg om hulp te vragen over ondernemen. Eigenlijk is het juist ontzettend slim! Ik zeg altijd: “S
amen kom je sneller verder!” 

Hoe ziet het traject en praktisch gezien uit?

Dit is wat het praktisch inhoudt:
⭐ Een gezamenlijke kick-off call van 1 uur t.w.v. €197,-
⭐ 8 online 1-op-1 coach sessies t.w.v. €1200,-
⭐ 5 maanden toegang om onbeperkt vragen te stellen via de mail t.w.v. €597,-
⭐️ Onbeperkt toegang tot de Design Your Dream online leer omgeving t.w.v €1497,-

Totale waarde: 3491 euro!!!

Als je nu instapt dan krijg je dit nu állemaal voor slechts 2.500 (exl. btw). Je kunt in 5 termijnen betalen zonder extra kosten!
Ik heb nog een andere vraag

Mocht je vraag er niet tussenstaan, mail dan even naar: iris@mariposaopleidingen.nl

Ik wil graag even sparren om te kijken of dit echt iets voor mij is

Dat kan! Ik kijk en denk graag met je mee. Via de knop: Ja, ik wil een match call kun je een match call aanvragen. Als ik denk dat dit traject niet bij je past, dan geef ik dat ook aan. Deze call is niet om je over te halen, maar puur om te kijken of wij een match zijn en of dit traject bij jou past!